Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), üyelerine yönelik banka ürünlerinden avantajlı şekilde yararlanması amacıyla Yapı Kredi Bankası ile iş birliği protokolü imzaladı. İş birliği sözleşmesi, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ile Yapı Kredi Bankası Antalya Bölge Müdürü Şadi Cengiztekin arasında imzalandı.
MATSO’da gerçekleşen imza töreninde MATSO Meclis Üyesi Fatih Tatar, Yapı Kredi Bankası Doğu Antalya Saha Müdürü Özen Çakan, Yapı Kredi Bankası Manavgat Şube Müdürü Hafize Sezgin, Yapı Kredi Bankası Manavgat Sanayi Şube Müdürü Habil Sezer Bayraktar, Yapı Kredi Bankası Side Şube Müdürü Kerem Narcı, Yapı Kredi Bankası KOBİ Müşteri İlişkileri Müdürü Ahmet Aydın hazır bulundu.
Yapı Kredi Bankası Antalya Bölge Müdürü Şadi Cengiztekin, yapılan protokol ile birlikte MATSO üyelerinin daha uygun şartlarda bankalarının ürünlerinden yararlanabileceklerini belirterek böyle bir protokol imzalamaktan son derecede mutlu olduklarını söyledi.
Başkan Boztaş ise, yapılan protokolle Oda üyelerine bankanın daha ayrıcalıklı ürün ve hizmet sunacağını belirterek her iki kuruma da hayırlı olmasını diledi.