Antalya’nın Manavgat ilçesinde MATSO Turizm Fakültesi inşaat yapım protokolü, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve Murathan Hamam Sauna Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güneş arasında imzalandı.
Manavgat Yüksek Öğretim Bilimsel Ve Teknolojik Araştırmalar Vakfı (MAYÖV) yönetiminin de hazır bulunduğu imza törenine MASİAD Başkanı Turgay Akar, MATSO Yönetim Kurulu üyeleri, Fakülte İnşaat ve İhale komisyonu ile TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptığı açıklamada imzanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek fakülte inşaatını 300 günde tamamlamayı planladıklarını söyledi. Boztaş, “Geçtiğimiz günler MATSO binasında gerçekleşen kapalı zarf usulü ihaleye 7 firma katıldı.İki aşamalı olan ihalede birinci aşama kapalı zarf usulü ile gerçekleşti. Ertesi gün aynı saatte ilk aşamada en düşün fiyat teklifini veren 4 firma ile ikinci aşamaya geçildi. İkinci aşama ihale ise açık eksiltme ile anahtar teslim götürü bedel yapıldı. İhaleyi 4 milyon 150 bin lira ile Murathan Hamam Sauna Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı. Ramazan Bayramı’nın ardından temel atma töreni gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Toplam 53 bin 600 metrekare alanın üniversite yerleşke alanı olarak ilan edildiğini belirten Boztaş, "MATSO Turizm Fakültesi alan içerisinde 5 dönümlük bir alanda yer alacak" dedi. Boztaş, Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’ne katkı sağlayan ve emeği olan herkese teşekkür etti.