MHP Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve MHP Milletvekili adayı Ahmet Selim Yurdakul ile birlikte Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (AESOB) ziyaret etti.
AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve oda başkanları tarafından karşılanan MHP heyeti adına konuşan Mehmet Günal, 12.5 yıllık dönemde esnaf ve sanatkar odalarının baskı altına alındığını, karşı duruş gösterenlerin, gözdağı vermek için incelemeye alındıkları söyledi.
Ziyarette yaptığı konuşmada, MHP iktidarında, yeni işyeri açanları 5 yıl vergiden muaf tutacaklarını belirten Günal, taksicilerden vergi ve ÖTV vergisi alınmayacağını belirtti. MHP’nin kadroları ve programları ile iktidara hazır olduğunu belirten MHP Antalya Milletvekili ve adayı Doç. Dr. Mehmet Günal, MHP’nin tek başına iktidar olacağını da sözlerine ekledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ise, esnaf odaları ile ilgili bilgiler verdi. Esnaf odalarının birlik içinde olduğunu belirten Sevimçok, esnafın vergi ve kredi borcu altında ezildiğini ve bu sorunun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini de sözlerine ekledi.