MHP Antalya İl Başkanlığı seçim stratejisi ve çalışma programı detaylarının görüşülmesi amacıyla birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanlığı tarafından seçim strateji ve çalışma programının görüşülmesi amacı ile düzenlenen programa MHP Antalya Milletvekili adayları, aday adayları, ilçe başkanları, eski il başkanları, ülkü ocakları başkanları, belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı. Kundu’da bir otelde MHP Milletvekili adaylarından Neşe Gül’ün ev sahipliğinde MHP İl Başkanlığı tarafından gerçekleşen toplantıya MHP’ye bugüne kadar hizmet etmiş yaklaşık 250 davetli katıldı.
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya toplantıda yaptığı konuşmada,amaçlarının 7 Haziran seçimlerinde MHP’yi iktidara taşımak olduğunu belirterek, “Durmadan, yorulmadan, uyumadan çalışarak hedefimize ulaşacağız” dedi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin aday listeleri hakkındaki değerlendirmesini de katılımcılara okuyan Kaya, “Bundan sonra söz sırası aziz milletimizdedir. 7 Haziran’da millet yürüyecek. Ben inanıyorum ki yerel seçimlerde partimize oy veren 350 bin vatandaşımızın her birinin getireceği bir oy ile MHP Antalya’da açık ara birinci parti olacaktır. Bizim ekibimiz ve kadromuz bunu başaracak güçtedir. Bunun için ‘Bizimle Yürü Türkiye, Bizimle Yürü Antalya’ diyoruz” ifadelerini kullandı.