Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya milletvekili adayı Tarkan Akıllı, 16’ncı Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen Yağlı Güreşleri izledi. Kumluca ilçesinde vatandaşlarla sohbet eden Akıllı, MHP olarak iktidara geldiklerinde tarım alanındaki destekleri önemli oranda artıracaklar sözünü verdi.
Beraberinde MHP adayları adayları Gökhan Kurşunlu ve Neşe Gül ile birlikte ilçeye gelen Tarkan Akıllı, Kumluca İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ve MHP’li Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Baskak, Kumluca İlçe Başkanı Hüseyin Oktay, Demre İlçe Başkanı Galip Atabey, Finike İlçe Başkanı Ömer Özdemir, İlçe Kadın Kolları yetkilileri ve partililerin de yer aldığı seçim çalışması programına katıldı. Ziyaretler öncesinde Kumluca seçim ofisinde partililerle 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmenin ardından gerçekleştirilen esnaf ziyaretinde Milletvekili adayları Tarkan Akıllı ve Gökhan Kurşunlu seçimlerde MHP’ye destek istedi.
MHP Antalya milletvekili adayları Tarkan Akıllı, Gökhan Kurşunlu ve Neşe Gül, Kumluca Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 16’ncı Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen Yağlı Güreşleri izledi. Güreşlerin yapıldığı meydana girişinde vatandaşları selamlayan Tarkan Akıllı, Gökhan Kurşunlu ve Neşe Gül protokol tribününde kendilerine ayrılan bölümden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çatinkaya ile birlikte güreşleri izledi.
Kumluca’da vatandaşlarla bir süre sohbet eden Akıllı, vatandaşların tarımda girdi maliyetlerinin çok yüksek, ürünlerin ise çok ucuz olmasından şikayet etmeleri üzerine,"Kumluca ülkemiz için çok önemli. Özellikle seracılık ve domates de Türkiye’yi doyuruyor. MHP olarak iktidara geldiğimizde Kumluca ve Antalya’da tarım sektörünü ayağa kaldıracağız. Üreticilere ekonomik olarak daha rahat olabilmeleri için desteklemeleri önemli oranda arttıracağız" dedi. Tarkan Akıllı, tarım kesiminin ayağa kalkması için MHP’ye destek verilmesini istedi.