Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Serik’te esnaf temsilcileriyle buluştu. Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında esnafların ekonomik olarak güçleneceğini söyleyen Akıllı, " Esnaf ekonomik olarak rahat bir nefes alacak" dedi.
MHP Serik Ilçe Teşkilatı’nın 7 Haziran seçimleri çerçevesinde düzenlediği programa katılan MHP Antalya milletvekili adayları Tarkan Akıllı, Adem Uslu, MHP Serik Ilçe Başkanı Hüseyin yılmaz, milletvekili aday adayları Cüneyt Güzel, Kefaattin Duman ve parti yöneticileriyle meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edildi.
Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan adaylar, daha sonra Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur’u ziyaret etti. AK Parti iktidarı döneminde küçük esnafın fakru zaruret içine düştüğünü belirten Tarkan Akıllı, "Inşallah, 8 Haziran’dan itibaren MHP iktidarında esnaflarımız kötü durumdan kurtulacak. Kredilerle tüketen bir Türkiye yerine üreten ve müreffeh bir Türkiye olacak. MHP olarak üretim ağırlıklı ekonomik politikalarımızla bütün esnaflarımız rahat bir nefes alacak" dedi. Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur’da milletvekli adayları Tarkan Akıllı ve Adem Uslu’ya başarılar diledi.
MHP milletvekili adayları Tarkan Akıllı ve Adem Uslu’yla beraberindeki heyet, Serik Esnaf Kredi ve Kefalet Koperatifi Başkanı Bayar Savran’ı da ziyaret etti. Ziyarette kouşan MHP Antalya milletvekili adayı Tarkan Akıllı, gelecek günlerin başta esnaflar olmak üzere toplumun tüm kesimleri için ekonomik yönden çok iyi olacağını belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak üretim modeline dayanan bir büyüme politikasıyla Türkiye’yi daha zengin bir ülke haline getireceğiz" dedi. Kooperatif Başkanı Bayar Savran’da esnaflarının durumunu anlatarak, başarılar diledi.