Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya milletvekili adayı Tarkan Akıllı, AK Parti’nin tarım politikaları sonucunda Antalya’da bitme noktasına gelen pamuk üretiminin MHP iktidarında tekrar canlandırılacağını ve beyaz altın olduğu günlere döneceğini söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Serik İlçe Teşkilatı 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, MHP Antalya milletvekili adayları Tarkan Akıllı, Adem Uslu, MHP Serik İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz ve parti yöneticileriyle birlikte meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
MHP Milletvekili Adayları Tarkan Akıllı ve Adem Uslu beraberindeki heyetle birlikte Antbirlik Serik Kooperatifini ziyaret etti. Antbirlik Başkanı Ahmet Öztürk ve yönetim kurulu ile sohbet eden milletvekili adayları hükumetin tarım politikasını eleştirdi.
POMUK YENİDEN BEYAZ ALTIN OLACAK
MHP’nin tek başına iktidarında, tarım sektörünün, yüksek verimlilikte ve kaliteli ürün üreten, teknolojiyi kullanabilen, insanları besleyebilen ve ihracat yapabilen bir düzeye getireceklerini ifade eden Antalya milletvekili adayı Tarkan Akıllı, “Antalya’da bitme noktasına gelen pamuk üretimini tekrar canlandıracağız ve beyaz altın olduğu günlere döndüreceğiz. Ülkemizin tarım arazileri Yunanistan’ın üç katı olmasına karşın her yıl Yunanistan’dan milyarlarca dolara pamuk ithal ediyoruz. İthalata harcanan bu paranın yarısını dahi çiftçimize destek olarak versek pamuk ihraç edecek duruma geliriz” dedi.
ESNAFA SİCİL AFFI
Antbirlik ziyaretinden sonra Kadriye mahallesine geçen MHP heyeti burada esnafı ziyaret etti. Pazarı ve esnafı gezen MHP teşkilatı, esnafın sorunlarını yerinde dinleme fırsatı buldu.
Ekonomik ve toplumsal yapının temelini oluşturan esnafları destekleyeceklerini belirten Tarkan Akıllı, “Çalışan emekli esnaftan kesilen sosyal güvenlik destek primini kaldıracağız. Esnaflarımıza sicil affı getireceğiz.” dedi.