Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ve kaldırım ekipleri Soğuksu Mahallesi’ndeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Doğalgaz firmasının çalışmalarını tamamladığı Meltem ve Bayındır mahallesini yenileyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Soğuksu mahallesinde de aynı çalışmayı yapıyor. Soğuksu mahallesinde bulunan 16 sokak ve 2 cadde sıcak asfaltla kaplanırken, kaldırımlar da yenileniyor. Fen İşleri Müdürlüğü kaldırım ekipleri tarafından engelli şeritlerinin bulunduğu kaldırımlar yapılırken, kaldırımlara Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından turunç ağaçları dikiliyor. Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ve kaldırım ekipleri, haziran ayının sonuna kadar Soğuksu mahallesindeki çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın talimatları doğrultusunda yenileme çalışması yaptıklarını ifade eden Fen İşleri Müdürü Arif Kuş, “Doğalgaz firmasının çalışmasını tamamladığı mahalleye bütün ekiplerimizle girip yollarını sıcak asfaltla kaplıyor ve turunç ağaçları da bulunan engelli şeritli kaldırımlar yapıyoruz. Haziran ayı sonuna kadar çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.
Fen İşleri Müdürlüğü’nün Soğuksu Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmaların yanı sıra Temizlik İşleri Müdürlüğü de konteynerleri yer altına alıyor. Toroslar ve Hamidiye caddelerinde bulunan konteynerler yer altına alınıyor. Asansörlü yeraltı konteynerlerin montajını sürdüren ekiplerin 12 konteyneri yer altına alacağını belirten Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Gündeşlioğlu, “Asansörlü yer altı konteynerlerimiz temmuz ayında hizmete girecek” diye konuştu.