Muratpa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Geleceğimi düşünüyorum, çevremi koruyorum, ambalaj atıklarını ayırıyorum’ sloganlı ödüllü ambalaj atığı toplama kampanyası Çağlayan Kapalı Pazarı’nın ardından Konuksever Kapalı Pazarı’nda devam ediyor.
Konuksever Kapalı Pazarı’nda oluşturulan stantta 2 kilogram ambalaj atığını getiren vatandaşlara turunç kokulu sabun hediye edildi. Dört hafta sürecek olan ödüllü kampanyanın ikinci haftasında mutfak havlusu, üçüncü haftasında pazar filesi ve dördüncü haftasında pazar arabası vatandaşlara hediye edilecek.
Ödüllü ambalaj atığı toplama kampanyasının Çağlayan Kapalı Pazarı’nın ardından Konuksever Kapalı Pazarı’nda devam ettiğini belirten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ceren Şahin, “Vatandaşlarımız 2 kilogram cam, plastik, metal ve kağıt türündeki atıkları toplayarak standımıza getirmeleri halinde çeşitli ödüller kazanacak. Kampanyamız dört hafta sürecek. Her hafta vatandaşlarımıza değişik hediyeler dağıtacağız. Amacımız tüm vatandaşlarımızda çevre bilinci oluşturmaktır. Vatandaşlarımız kampanyamıza yoğun bir şekilde katılım sağlıyorlar” diye konuştu.