Muratpaşa Belediyesi, Dilşat Refizade ve Ermenek İlkokulu Spor Salonu’nun ardından Güzeloba İlk ve Ortaokulu Spor Salonu’nun inşaatına başlıyor.
Güzeloba Mahallesi 2160 Sokak’ta bulunan ilk ve ortaokul bahçesine yapılacak olan Muratpaşa Belediyesi Spor Salonu içerisinde revir, basketbol ile voleybol sahaları, bay ve bayan soyunma odaları, ikişer adet bay-bayan tuvalet, ikişer adet bay-bayan duş, 1 adet engelli tuvaletinin yanı sıra 120 seyirci kapasiteli tribün bulunacağı belirtildi. Spor salonunun temel atma töreninin ise 26 Mayıs’ta yapılacağı açıklandı. Geçtiğimiz yıl Kasım ayı içerisinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Muratpaşa Belediyesi arasında “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında imzalanan protokol gereğince yapılacak olan 21 spor salonundan üçüncüsü olan Güzeloba İlk ve Ortaokulu Spor Salonu’nun645 Bin TL’ye malolacağı ifade edildi.
Muratpaşa Belediyesi Güzeloba İlk ve Ortaokulu Spor Salonu’nun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol gereği mesai saatleri içerisinde öğrenciler, mesai saatleri dışında vatandaşların kullanımına açık olacağı bildirildi.