Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, hekim kadrosuna yeniden Prof. Dr. Havva Asuman Yavuz’u kattı.
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, Prof. Dr. Havva Asuman Yavuz’u yeniden kadrosuna dahil etti. 1995 yılında Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’nden mezun olan Prof. Dr. Havva Asuman Yavuz, 2001 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde iç hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamladı. 2001-2005 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Nefroloji yandal uzmanlığı eğitimi alan Prof. Dr. Yavuz, 2007 yılında da Hacettepe Üniversitesi’nde doçentlik unvanını aldı.
2013 yılında profesör unvanını da Kemerburgaz Üniversitesi’nde alan Prof. Dr. Yavuz, organ nakli, donör ile alıcı hazırlığı ve takibi, kök hücre tedavisi ve nakli, nefro-üroloji, böbrek yetmezliğinin önlenmesi ve ilerlemesinin yavaşlatılması, yoğun bakım diyalizi ve karaciğer diyalizi, hipertansiyon, kalp yetmezliğinin ve kardiyorenal sendromu olan hastaların tedavisi, Ailevi Akdeniz Ateşi, akut ve kronik böbrek yetmezliği, diyabetin böbrek üzerindeki etkileri, glomerulonefritler, polikistik böbrek hastalığı, amiloidoz, gebelerde hipertansiyon ve pre- eklalpsi gibi konularda tecrübesini, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’ne taşıyacak.
Prof. Dr. Yavuz, Türk Nefroloji Derneği, Avrupa Nefroloji ve Transplantasyon Derneği, Orta Doğu Organ Nakli derneği ve Uluslararası Nefroloji Derneği üyesi. Ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip olan Prof. Dr. Yavuz’un uluslararası bilimsel dergilerde de makaleleri yayınladı.