Rusya’nın Kurtuluşu 2015 Umbro Turnuvası adı ile start alan ve Umbro firmasının sponsor olduğu turnuvanın organizasyonunu bu yıl da ABM Sport yaptı. İki grupta 6’şar takımın mücadele ettiği turnuvada, Türkiye’yi Side Futbol Masterler’ı temsil etti.
45 yaş üzerindeki eski profesyonel futbolculardan oluşan ve 7 futbolcu ile 1 kaleci olmak üzere 8’er kişiden oluşan takımlar, müsabakalarını 20’şerden 40 dakika olmak üzere iki devreli olarak oynandı. Türkiye’yi temsilen organizasyona katılan Side Masterler, turnuvada ilk gün Perm bölgesinden katılan Salt Eyers ile 2 - 2 berabere kaldı. ABM Sport’u 4 - 1, Ural’dan katılan Bereznik’i 3-0 mağlup eden Side Masterler’ı, Moskova’dan katılan Yauza takımına 2 - 1, son maçında Sanct Petersburg’tan katılan Niagara takımına 4-2 mağlup olarak final oynama şansını kaybetti. Side Masterler topladığı 7 puan ile grubunda üçüncü sırayı alırken, Yulmaz Özer attığı 8 gol ile turnuvanın gol kralı oldu.
Turnuvanın Türkiye ayağını temsil eden komitenin başındaki isim olan Harun Çetinsoy, "Rusya’daki partnerimiz olan ABM Sport ile birlikte her yıl düzenlemiş olduğumuz 45 yaş üzeri turnuvamızı tamamlamış bulunmaktayız. Organizasyonun bu yılki konseptine bir Türk takımı koyarak turnuvamızı renklendirdik. Side Masterler’ına maçlarda göstermiş oldukları üstün performans ve centilmenlikten dolayı teşekkür ederken; turnuva boyunca yanımızda olan ve desteklerini eksik etmeyen Antalyaspor’un eski futbolcularından Göksel Kırıkoğlu, Ali Akkanat ve Osman Ergin’e de emeklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi. .