Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti bir kişi de ağır yaralandı. Kaza bugün öğleden Manavgat-Alanya arası D 400 karayolu 2’nci kilometrede bulunan akaryakıt istasyonu girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mustafa Ekici idaresindeki 66 KN 052 plaka ve 66 KL 329 dorse plakalı tır, Mustafa Karaca idaresindeki mobilete çarptı. Kazada Mustafa Karaca (17) olay yerinde ölürken ismi öğrenilemeyen 1 kişi ağır yaralandı.
Mustafa Karaca’nın aynı gün sabah saatlerinde Manavgat Kum mevkii’nde bulunan helikopter pistinde yanında bulunan diğer mobiletler ile yarış yaparken jandarma kontrolüne takıldığı ve jandarmanın dur ihtarına uymayarak diğer mobilet sürücüleri ile birlikte olay yerinden kaçtığı bildirildi.
Kazanın ardından tır sürücüsü Mustafa ekici gözlem altına alındı. Kazayı duyarak olay yerine gelen Mustafa Karaca’nın annesi ise oğlunun cesedi başında sinir krizi geçirdi. Feneleşen anneye olay yerine çağrılan sağlık görevlileri duruma müdahale ettiler.