Antalya’nın Alanya ilçesinde faaliyet gösteren ve konserlerden elde ettiği gelirleri hayır işlerine kullanan Neşe-i Muhabbet Korosu, Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü ve Kültür Merkezi’nde Alanya Engelsiz Yaşam Evi Derneği (Building Our Future) için bir konser verdi.
İş adamı Ünal Ayaz’ın kurucusu olduğu Neşe-i Muhabbet Korosu, Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü ve Kültür Merkezi’nde, Alanya Engelsiz Yaşam Evi Derneği (Building Our Future) için bir konser düzenledi. Sunuculuğunu Gülnaz Sencap’ın yaptığı konserde, koro üyeleri solo şarkılar seslendirirken, konserin son bölümünde ise ünlü sanatçı Cihan Erman sahne aldı. Erman, yaklaşık 10 parça seslendirirken, program sonunda Kültür Merkezi’ni dolduran yüzlerce sanatsever 10’uncu yıl marşı ile coştu.
Konser sonunda, koro kurucusu Ünal Ayaz, Alanya Engelsiz Yaşam Evi Derneği (Building Our Future) Başkanı Gülnur Erbudak Ağaca ve Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED ALANYA) Başkanı Hakan Yeni tarafından geceye sponsor olan Başak Başak Limited Şirketi sahibi Mustafa Başak, Real Estate Şirketi sahibi Aydın Delice, Bestren Tur sahibi Musa Hatipoğlu ile Kısmet Otel Ekipmanları Şirketi ortakları Sait Savaş ve Duran Yağmur’a plaket verildi.
Geçirdiği kaza sonucu geceye katılamayan ve hastanede tedavisi süren Mahmutlar Sıla Türkü Evi sahibi Hüseyin Kaşlı’ya ise plaketi sabah saatlerinde kendisini ziyaret eden Ünal Ayaz tarafından hastanede verildi.