Haziran ayı olağan toplantısını yapan Muratpaşa Belediye Meclisi; Yeşilbahçe Mahallesi’nde bulunan yüzme havuzuna Süleyman Erol adını verdi
Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci başkanlığında Haziran ayı olağan toplantısını yapan Muratpaşa Belediye Meclisi, önergelerle birlikte 30 madde görüştü. Muratpaşa Belediye Meclisi; Antalya’nın ilk yüzme havuzuna ismini veren merhum Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Erol’un adını, Yeşilbahçe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yüzme havuzuna verdi. Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nda, ilk olarak; ’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi ile yüzme kursları düzenlenecek.
DİJİTAL KÜTÜPHANE
Ermenek İlköğretim Okulu arazisinin belediyeye ait bölümünün Milli Eğitim’e tahsininin de görüşüldüğü Muratpaşa Belediye Meclisi’nde Meltem Mahallesi’nde yapımı tamamlanan dijital kütüphaneye verilecek isim konusu da komisyona havale edildi. İbradı’ya kütüphane yapılmasını içeren maddenin Plan Bütçe ve Eğitim Komisyonları’na gönderilmesinin de kabul edildiği Muratpaşa Belediye Meclis Toplantısı’nda söz alan CHP Grup Sözcüsü Mutlugül Tarım, 3 Haziran 1963’de yaşamını yitiren Nazım Hikmet Ran ve 2 Haziran 1991’de yaşamını yitiren Ahmed Arif’i şiirleri ile andı. Tüm partilerin grup sözcüleri ayrıca 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Ramazan ayının başlaması ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.