Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, yaşanan terör saldırılarını kınadı, şehitlerimize başsağlığı diledi.
TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, bir açıklama yaparak yaşanan terör saldırılarını kınayıp şehitlerimize başsağlığı diledi.
TÜROFED Başkanı Osman Ayık, “Son dönemde yaşanan terör saldırıları sonucunda ülkemizin can ve mal güvenliği için gece gündüz mücadele eden polis ve askerlerimizin şehit olması bizleri derinden üzmüştür. Bilinmelidir ki çatışma ve kargaşa ortamı hiçbir ülkeye ve millete yarar getirmemiştir. Yapılan hain saldırılar daha çok nefrete ve kine neden olmaktadır. Yüzyıllar boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan bu topraklarda barış ve hoşgörünün hüküm sürmesi en büyük isteğimizdir” dedi.
Polis ve askere yapılan hain saldırıları nefretle kınadıkların belirten Ayık, “Bu saldırılar sonucunda ülkemizi çatışma ortamına sokmak isteyen güçler emellerine ulaşamayacaktır.
Türkiye Otelciler Federasyonu adına ülkemizi korumak için amansız bir mücadele gösteren ve bu yolda canlarını hayatlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve halkımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz.”