Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimine sayılı günler kala, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı’nın seçim kampanyasında görev yapan gönüllü çalışanlarını belediyede misafir etti.
Başkan Tütüncü, meclis salonundaki kabulde, 7 ayrı bölgede görev alan ekipleri, yeni Türkiye yolundaki özverili çalışmalarından dolayı kutladı. AK Parti’nin başarısının güçlü bir teşkilat yapısına sahip olmaktan geçtiğinin altını çizen Başkan Tütüncü, “Her ne kadar seçilmiş bir belediye başkanı olsam da benim için en büyük şeref Ak Parti üyesi olmaktır” dedi. Başkan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı ile el ele, gönül gönüle yürüdüklerine işaret ederek, “Bir yerde birlik ve beraberlik, kardeşlik, muhabbet varsa, beraber hareket etme kültürü gelişmişse, o zaman orada Cenabı Hak çalışmaları bereketlendiriyor ve yapılan işlere ayrı bir güzellik katıyor. Bugüne kadar ortaya koyduğumuz hizmetlerin esas mimari teşkilatımızdır. Başarılarımızın temelindeki güç kaynağı teşkilatımızın üyeleridir. Rabbime çok zaman dua ediyorum. Bizlere sizin gibi değerli yol arkadaşları nasip ettiği için. Hepinizle iftihar ediyorum. Rabbim, birliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin. Ortaya koyduğunuz çalışmalardan her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum” diye konuştu.
AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı’nın seçim kampanyasının çok planlı, programlı ve disiplinli bir şekilde yapıldığını anlatan Başkan Tütüncü, kampanyada yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:
“Kampanyamızın resmi başlama tarihi 28 Ocak 2015’tir. Bu tarihte mahalle taramalarıyla seçim çalışmalarımızı başlattık. Yaklaşık 5 aylık bir çalışma ile tüm mahallerimizi tek tek ziyaret ettik. İlçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, encümen üyesi ve gönüllülerden oluşan bir ekiple bütün mahallelerimiz ev ev, sokak sokak, cadde cadde, dükkan dükkan ziyaret ettik. Mahallelerde hastaların gönülleri aldık. Taziye ziyaretleriyle hayır, üzüntüleri paylaştık. Yaptığımız hizmetleri anlattık. Kepezlilerin, belediyemizden ve Hükümetimizden bekledikleri yeni hizmetlerin müjdesini verdik. Talepleri dinledik. AK Parti’nin belediyecilik anlayışı olarak her zaman halkımızla birlikte olduk. Biz seçimlik değiliz, biz geçimliyiz, biz her zaman halkımızlayız. Mahalle ziyaretlerinin ardından gönüllü ekiplerimizin seçim kampanyası çalışması başladı. 7 ayrı ekibimizle sahada olduk. Son iki aydır her sabah saat 9.00 seçim koordinasyon merkezinde toplandık daha sonra büyük bir aşkla, sevdayla Kepez’in sokaklarına dağıldık. Her bir gönüllü ekibimiz çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak üzere büyük bir heyecanı ve enerjiyi kendinde topladı ve bu enerjiyle birlikte halkımıza, partimizin, Başbakanımızın ve hükümetimizin selamını götürdü. Son 20 günde her akşam belli mahallelerde yaptığımız konvoy çalışmasıyla Kepez’in girilmemiş sokağı ve uğranılmamış bir hiçbir binası kalmadı.Gençlik kolları üyeleri, akşamları Kepez’in caddelerinde partimizin broşürlerini dağıttı.Son 25 günde 32 tane büyük mahallede miting yaparak binlerce hemşehrimizle, coşkunun ve heyecanın zirve yaptığı bir ortamda buluştuk. Mitinglerde hem yaptıklarımızı hem de yapacaklarımızı anlattık. Son 4 günde ise bütün mahallelerimizi taramak ve bütün hemşehrilerimizle buluşmak için hızlı bir selamlama turu yaptık.”
Kampanya görev alan gönüllülere AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çivik ve AK Partili belediye meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Herkes çalıştı ama kampanyanın esas yıldızları bizim canımız, ciğerimiz hanım kardeşlerimizdir” ifadelerini kullandı.