2014-2015 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 20 takımın katılacağı ikinci kademe müsabakaları, 6 takımlı Kütahya ve Samsun grup merkezlerinde 11-14 Haziran’da ve 4’er takımlı Nevşehir ve Bursa grup merkezlerinde 11-13 Haziran’da oynanacak. Karşılaşmalar sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayacak 4 takım finallere katılmaya hak kazanacak. Final müsabakaları 20-21 Haziran 2015 tarihlerinde oynanacak.
Mersin’de yapılan birinci kademe müsabakalarında birinci olan Albimo Alanyaspor U16 Takımı, ikinci kademe müsabakalarında Antalya’yı Özerspor ile birlikte Kütahya gurubunda temsil edecek. Kütahya grubunda Albimo Alanyaspor ve Özerspor ile birlikte Bağlarbaşıspor (İstanbul), Çamlıcaspor (İstanbul), Balgatspor (Ankara) ve Hacettepespor (Ankara) takımları yer alıyor. Üçer takımın iki grupta mücadelesi sonunda birinci olan takımlar final maçı oynayacak. Finali kazanan takım Türkiye Şampiyonası’na katılacak.
Albimo Alanyaspor U16 Takımı Antrenörü Baybora Özdemir, U16 Türkiye Şampiyonası ikinci kademe maçlarında grup birincisi olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmak istediklerini söyledi. Kütahya’da oynayacakları karşılaşmaların hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Özdemir, "Şu anda en iyi 20 takım içerisinde yer alıyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kütahya’da grup birincisi olarak Türkiye Şampiyonası’na katılacak son 4 takım arasında yer almayı hedefliyoruz" dedi.