AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Eski Sanayi Sitesi’nde esnafla buluştu. Türkiye ve Antalya için hayata geçecek olan mega projelerden bahseden Uslu, Türkiye’nin artık yerli otomobilini yapacağını söyledi.
Eski Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, sanayi sitesini gezerek vatandaşlarla tokalaştı. Esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Uslu, sanayi esnafıyla sohbet etti. AK Parti’nin bir çok mega projeyi hayata geçirdiğini belirten Uslu,
“Türkiye çok gelişti. Otomotiv sektöründe yedek parçaları imal edebiliyor.Şimdi kısa bir süre sonra Türk malı otomobilimiz imal edilecek. Bu sanayide gördüm ki, sizin birikiminiz, yeteneğiniz, potansiyeliniz yerli otomobil yapmak için fazlasıyla mevcut. Bize düşen bu potansiyeli harekete geçirmek. AK Parti’de bu projeyi de harekete geçirdi. Artık kendi tankımızı, helikopterimizi, insansız hava aracımızı imal edebiliyoruz. Atak helikopterimiz, Altay tankımız, Mehmetçik Piyade Tüfeğimiz, Kirpi zırhlı aracımız yerli üretim artık. Türkiye için milli projelerimiz var” dedi.
Antalya için de mega projelerin bulunduğunu belirten Uslu, şunları söyledi:
”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile milli projelerimizi, Lütfi Elvan Bakanımızla, Menderes Türel Başkanımızla mega projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Ülkemizin bu projeleri milli onurumuzu arttırıyor. Ancak bazılarının da morallerini ve hatta dengesini bozuyor. Türkiye üzerinde oynanan oyunların yegâne sebebi bu tür projelerimizdir.7 Haziran’da da Türkiye üzerine oynanan oyunları bozulacaktır.”
İSTİKRARA VE BÜYÜK TÜRKİYE’YE EVET
Daha sonra Santral Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Uslu, “Allah’ın izniyle, 7 Haziran’da hem Antalya’da hem de Türkiye’de rekor bir oy oranına ulaşacağız. Anayasayı değiştireceğiz. Anayasa ile adı üstünde ana yasaları, ana anlayışları değiştireceğiz. Prangalardan kurtulacağız. Millete hizmetin önündeki engelleri kaldırıp, Yeni Anayasa ile birlikte Türkiye’nin daha hızlı karar almasını sağlayacak yeni bir yönetim sistemine sahip olacağız. Vereceğiniz güçlü destek, istikrara, yeni anayasaya, başkanlık sistemine, büyük Türkiye’ye ‘Evet’ demenizdir” dedi.