Antalya Valisi Muammer Türker, ilçe ziyaretleri kapsamında Antalya’nın Finike ilçesini ziyaret etti.
Antalya Valisi Muammer Türker’e ziyaret ve incelemelerinde İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dallı eşlik etti.
Finike Hükümet Konağı’nda Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarılar ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Türker, ilk olarak kaymakamlığa ziyarette bulundu. Vali Türker, makamda Kaymakam Yakuta’dan ilçe ve ilçede devam eden yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin’i de makamında ziyaret eden Vali Türker, beraberindeki protokol ile birlikte Finike çarşısını gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Kaymakamlığın ardından Finike Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Vali Türker, Büyükşehir Yasası ile ilçe belediyelerinin yükünün arttığını belirterek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Vali Türker, daha sonra protokol ile birlikte marina, portakal paketleme tesisi ve Limyra Antik Kenti’nde incelemelerde bulunarak , Kafi Baba ve Bedir Türbelerini ziyaret etti.