Artı Eğitim Dergisi’ni düzenlediği “Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri”, sahiplerini buldu. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, “Yılın Milli Eğitim Müdürü” kategorisinde en çok oyu aldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İstanbul’da düzenlenen törenle “Yılın Mili Eğitim Müdürü” ödülünü aldı. Gülay törende yaptığı konuşmada, ödülü 80 il ve 50 ayrı ülkeden göç alan bir dünya kenti olan Antalya’da, ekip çalışması yaptığı mesai arkadaşları ile 27 bin öğretmen adına aldığını söyledi.
Gülay’ın, kısa adı İLBAP olan “İlköğretim ve Lise Başarı Artırma Projesi” ile gerek ortaöğretime geçiş sınavlarında gerekse üniversite sınavlarında Antalya’ya kazandırdığı akademik başarıların yanında, öğrencilerin milli ve manevi değerine sahip kişiler olarak yetişmesini sağlayacak “Değerler Eğitimi Projesi”, madde bağımlılığı olmak üzere zararlı alışkanlıklara karşı uygulamaya konulan “Riskler ve Baş etme Becerisi Projesi”, çocuklar ve gençlerin zamanlarını sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere ayırmalarını sağlayacak “Zamanı Etkin ve Verimli Kullanma Projesi” ve Antalya’da okul ve derslik sayısını artıran ve fiziki ortamları iyileştirilmesini sağlayan “Hayırda Yarışanlar Projesi”nin, “Yılın Milli Eğitim Müdürü” olarak seçilmesinde etken olduğu belirtildi.