Bitlis Vali Yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti Ardahan Milletvekili aday adayı olan Salih Altun teşekkür mesajı yayınladı.
Altun mesajda, ’’Memleketimize hizmet sevdası ile Ak Parti Ardahan Milletvekili Aday Adayı oldum, bu zaman zarfında şahsımdan ilgisini, sevgisini ve desteğini esirgemeyen başta Ardahanlı hemşehrilerim olmak üzere, Ak Parti teşkilatlarına ve tüm dost, akraba ve arkadaşlarım ile Ardahan yerel basınına içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu süreç sonunda Ak Parti Genel Merkezinde yapılan değerlendirme neticesinde ilimizden milletvekili adayı olarak gösterilen değerli Orhan Atalay ve Yunus Baydar’a da aldıkları görevin hayırlı olmasını diler her ikisinin de 7 Haziran seçimleri sonrası TBMM’de Ardahan’ı temsil etmesini temenni ederim. Bu süreçte birlikte centilmence yarıştığımız hepsi birbirinden kıymetli Aday Adaylarımız Hamza Bektemur, Cavit Çetin, Orhan Gökdemir, Yunus İpek, Abdullah Topçu, F.Rüştü Yılmaz ve Saffet Kaya’ya da gösterdikleri yakın dostluktan dolayı şükranlarımı sunarım.
Şüphesiz ki takdir ve nasip yüce Allah’ındır, bize düşen ise takdire razı olmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 7 Haziran 2015 seçimlerinde Ak Parti’ye başarılar diler, seçim sonuçlarının şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan temenni ediyorum.’’