Ardahan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alper Karadağ, sportif başarılarının her geçen gün arttığını söyledi.
Doç. Dr. Alper Karadağ, yüksekokulun kuruluş sürecinden itibaren Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ın desteklerinin hep yanlarında olduğunu, bu destek ile hem nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde hem de spor olgusunun birçok boyutunda güçlü bir zeminin oluşmasında önemli bir mesafe katettiklerini vurguladı.
Karadağ, sistemli bir şekilde atılan bu adımlar sayesinde sportif manada kısa zamanda büyük başarılar elde edildiğini belirtti. Doç. Dr. Alper Karadağ, “Bu kapsamda Üniversite Sporları Federasyonu aracılığı ile her yıl düzenlenen sportif yarışmalarda üniversitemiz öğrencilerinin 2014-2015 eğitim-öğretim yılı içerisinde şu ana kadar güreş, kick boks ve boks branşlarında Türkiye dereceleri aldıklarını ve önümüzdeki günlerde farklı branşlarda yapılacak olan yarışmalarda da anlamlı dereceler beklediklerini sözlerine ekledi. Başarılara imza atan öğrencilerimizden; Güreşte Türkiye 2. si olan Özlem Türk, Kick Boksta Türkiye 3. sü olan Mustafa Okal, Kick Boksta Türkiye 3. sü olan Aylin Göz’ü ve Boks branşında da yine Türkiye 2. si olan Uğurcan Levent İle birlikte bu branşların antrenörlüklerini yürüten Yrd. Doç. Dr. Ömer Kaynar’ı, Zafer Gürkan Zülaloğlu ve Mustafa Hafız Irmak’ı gönülden tebrik ediyorum” diyerek başarılı sonuçların devamının geleceğine inandığını söyledi.