Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nın Serhat Ardahanspor onuruna verdiği akşam yemeğine katıldı.
ATSO, BAL Liginde Ardahan’ı temsil eden Serhat Ardahanspor’un oyuncuları ve teknik yöneticiler onuruna akşam yemeği verdi. Özel bir resteurantta verilen yemeğe Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Emniyet Müdürü Selami Hüner, ATSO yöneticileri, futbolcular ve kulüp yöneticileri katıldı.
Programda konuşan Vali Ahmet Deniz, “Serhat şehri Ardahanımız, sevginin hoşgörünün güzelliklerin ve paylaşmanın hala erdem olduğu nadir yerlerden bir tanesidir. Bu şehirde insanlar bir başarı bekliyor. Bizler hep birlikte girdiğimiz bu yola yüreğimizi koyar isek, o zaman başarı kaçınılmaz olacak ve bu başarı beraberinde yeni başarılar getirecek. Ligin bitmesine çok az bir süre kaldı. Takım olarak moralimizi yüksek tutacağız. Tüm zorluklara rağmen şampiyonluk yarışına daha sıkı sarılmak durumundayız. Biz her zaman için sizlerin yanındayız. Yüreklerinizi ortaya koyarak son maçlarınızı da kazanacağınıza ve ilimize şampiyonluk sevinci yaşatacağınıza ben dahil bütün Ardahanlılar yürekten inanıyor” dedi.
Vali Deniz ayrıca, verilen yemeğin futbolculara büyük moral olduğunu belirterek, ATSO Başkanı Çetin Demirci’ye, yönetimine ve katılımcılara teşekkür etti.
Belediye Bakanı Faruk Köksoy ise, “Bu döneme kadar güzel şeyler yaptınız. Bu başarılarınızdan dolayı kulübümüze teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimiz için çok önemlidir. Son üç maçı da kazanarak şampiyon olacağınıza inanıyorum” diye konuştu.
ATSO Başkanı Çetin Demirci de, “Kulübümüz, oynadığı ligde bugüne kadar hep iyi sonuçlar aldı. Son maçlarını da kazanacağına ve ilimize şampiyonluk kazandıracağına inandığımı belirtmek istiyorum. Bundan sonra da takımımıza başarılar diliyorum” dedi.