AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural 7 Haziran Genel seçimleri öncesi yaşanan süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu.
AK Partinin Ardahan’da büyük oy patlaması yapacağını dile getiren Vural " Genel Merkezimizin taktiri sonucu mevcut vekilimiz Orhan Atalay ve eski İl Başkanımız Yunus Baydar ilimizin adayları olarak halkımızın karşına çıktı. Bir birinden değerli ve AK davamıza gönül vermiş aday adayları içerisinden seçilen iki vekil adayımızı da Allah’ın izni, halkımızın da teveccühü ile meclise göndereceğiz.
Her ihanetin bir bedeli var
Seçim sürecinin partilesi için son derece olumlu geçeceğine inandığını belirten Vural " İl Teşkilatımızdan başlayarak, merkez ve ilçe teşkilatları olarak 7 haziran Genel seçimleri için kenetlenmiş durumdayız. 7 Haziran Genel seçimleri Ardahan’ımızın geleceği açısından son derce önem arz etmektedir. Partimizin iktidarı süresi boyunca Ardahan’da yaşanan kalkınma ve büyüme hareketi göz önüne alındığında, ilimizin yeniden AK Parti iktidarına ihtiyacı vardır. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi AK Partinin yaptıklarını, diğer partiler hayal bile edemez. Süreç başında partimizle yola çıkıp, daha sonra partimizin tasarrufuna saygı duymayan kişilerin Ardahan’a hiçbir katkısı olamaz. Her seçim öncesi memleketini hatırlayan, sürekli vekillik hayalleri kuran ve hatta bununla yatıp bununla kalkanlarının 15 yıllık vekillik dönemlerinde hiçbir şey yapmadıkları açıkça ortadadır. Bu il onların gözünde bu kadar mı sahipsiz gözüküyor ki her dönem koşa koşa Ardahan’a geliyorlar. "Ben dava adamıyım, ben Ardahan sevdalısıyım" demekle ne dava adamı olunuyor, nede Ardahan sevdalısı. Memleketini en çok seven, onun büyümesine engel teşkil eden değil, onun önünü açandır. Etrafına topladığı üç beş kişiyle vekillik hayalleri kuranlar boşuna uğraşmasınlar. Bizim insanımız Ardahan’daki büyümeyi de, İlçelerinde ki büyümeyi de görüyor. Ben dava adamıyım deyip, daha sonra dere geçilirken at değiştirenler iyi bilsinler ki ihanetin bedeli çok ağır olur. Bunu göze alanlar da vebaline katlanacaktır.
Halktan büyük kimse yok
Partisinin Çıldır’da da büyük bir oy alacağını belirten Vural "Çıldır İlçe Teşkilatımız yönetim, kadın kolları, gençlik kolları ve tüm parti teşkilatı olarak sürekli istişare halindeyiz. Biz ülke genelinde olduğu gibi Çıldır’da yapılanları, yapacaklarımızı halkımıza anlatıyoruz. Çıldır’da Türkiye’nin üçüncü büyük Sınır kapısı hizmete girecek. Bu Uluslar arası Sınır Kapımızın açılışını da kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Çıldır’da 50 yıllık bir rüya olan dev bir yatırım hizmete girmiş olacak. Bu büyük yatırımın yanı sıra yine ilçemizde yapılan barajlar, Bakü-Tiflis-Kars tren yolu, okullar ve AK Belediyecilik sonrası değişen belediye hizmetleri iktidarımızın ilçemizde yükselen yatırımlarıdır. Bizim halkımız bu değişimi ve büyümeyi görüyor. Bizde AK Parti olarak her hizmeti halkımızın refahı için yapıyoruz. Bu yatırımların ve hizmetlerin devamı için ilçemizin de AK Partiye ihtiyacı var. Biz teşkilat olarak halkımıza inanıyor ve güveniyoruz. Biliyoruz ki halktan büyük kimse yok" dedi.