Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç’a Türk Kızılayı’na yardımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.
Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç’ı makamında ziyaret eden Başkan Vural " Türk Kızılayı Çıldır Şubesi olarak başlatmış olduğumuz "BİR BOHÇADA SİZİN GÖNLÜNÜZDEN" kampanyasında İlçe Kaymakamımız Tamer Kılıç’ın şubemize yaptığı destek projemizin daha geniş kapsamlı olmasında büyük önem taşıdı. Kılıç’ın desteğiyle beraber ilçemiz genelinde 100 aileye Çıldır Aile Sağlık Merkezi kanalıyla “SEVGİ BOHÇASI” yardımı yapıyoruz. Bu yardımlarımızda Çıldır Sağlık Grup Başkanı ve ASM personeline de Sayın Kaymakamımız Tamer Kılıç nezdinde de bir kez daha teşekkür ederim. Kılıç’ın şubemize bulunduğu destekten dolayı Türk Kızılayı Çıldır Şubesi adına teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Vural’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakan Kılıç" Türk Kızılayı Dünya çapında prestije sahip bir sivil toplum örgütüdür. İlçemizde yürütülen faaliyetler de bunun kanıtlarından bir tanesidir. Yürütülen bu anlamlı projeye bir nebze olsun katkımız olmuşsa ne mutlu bize. Ahmet beyi ve Türk Kızılayı Çıldır Şubesini bu projeden dolayı kutluyorum" dedi.