Ardahan Ülkü ocakları tarafından organize edilen konserde Ahmet Şafak, Ardahanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda düzenlenen konsere Seçim çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan Teşkilatı ve MHP Milletvekili Adayı Bülent Ulutaş katıldı.
Salonu dolduran Ülkücüler, konser etkinliğinde gecenin geç saatlerine kadar seçim öncesi coşkuyu doyasıya yaşadı.
Konsere yoğun ilgi gösteren MHP’liler birlik ve beraberlik mesajları verdi. Konsere MHP İl Başkanı Taşkın Polat, Ülkü ocakları başkanı Ercan Ürker, MHP Ardahan Milletvekili Adayı Bülent Ulutaş, BBP Ardahan İl Başkanı Engin Demirci, parti teşkilat mensupları ile ülkücüler, partililer ve davetliler katıldı.
Konser öncesi Ardahan ülkü ocakları başkanı Ercan Ürker yaptığı konuşmada, 7 Haziran günü bu düzen bozulacak ve Türkiye milliyetçi ülkücü hareketin iktidarına uyanacaktır diyerek şöyle devam etti;
’’Bugün iman dolu yiğitlerin şahadetiyle kurulan ülkede nifak tohumları serpilmiş, şer ittifakları ise gün be gün artmıştır. Siyasi iktidar saltanatını korumak Aksaray’daki ise hükümdarlığını sürdürmek için bütün yolu mübah görmüştür. Bu zihniyet öyle sapkınlaşmış ki dini fetvalardan PKK ile müzakerelere kadar bütün yolları dener olmuştur. Dün ülkücüler vatan ve din için sokaklara nasıl indiyse bugün de bunu yapmaktan hiç geri durmayacaktır. Zira son peygamberin ümmeti, son vatan toprağının bekçileriyiz. Allah2ın izni ile 7 haziran günü bu düzen bozulacak ve Türkiye milliyetçi ülkücü hareketin iktidarına uyanacaktır. Bu ülke üzerinde hain planı olan herkese sesleniyorum? Bir çakal hükmü varsa bir de bozkurt töresi vardır.’’ Şeklinde konuştu.
MHP İl Başkanı Taşkın Polat ise yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerine üç gün kaldı, bu son üç gün dosta güven düşmana korku salacağımız gündür diyerek şunları kaydetti; ’’Bizden korktukları açık bellidir. Memleketi yönetenlerin gaflet, dalalet ve hatta ihanet içine düştükleri aşikârdır. İşte 7 Haziran bu ihanete son vermenin günüdür. 7 Haziran günü Türk milletinin var olma ve yok olma mücadelesinin verildiği günüdür ve biz 7 Haziranda zaferle çıkacağız.’’ Dedi.
Yapılan siyasi konuşmaların ardından konsere geçildi. Ahmet Şafak Ardahan’da ülkücüler başta olmak üzere tüm partili ve davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.