Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 20. Spor Şenliği Müsabakaları, çekişmeye ve sahne olan karşılaşmaların ardından sona erdi.
Aydın merkezde ve Nazilli’de başlayan ADÜ 20. Spor Şenliği’nde erkekler futbolda 25 takım, bayan voleybolda 12 takım, erkek voleybolda 13 takım, bayan basketbolda 5 takım ve erkek basketbolda ise 20 takım katıldı. Toplam 174 müsabaka oynandı. Ferdi sporlarda ise 5-6 Mart
2015 tarihlerinde masatenisi, 17 Mart 2015 tarihinde satranç, 4-9 Mayıs 2015 tarihlerinde bayan ve erkek öğrenci tenis ve 9-10 Mayıs 2015 tarihlerinde personel tenis turnuvaları ile öğrenci ve personeller eleme usulüne göre müsabakalarını oynadı. Salon müsabakaları, oynanan erkek ve bayan voleybol müsabakaları ile sona erdi.
Kupa töreni ise ADÜ Spor Salonu’nda yapıldı. Dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan adına, 20. Spor Şenliği Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Reşat
Kartal verdi.
Voleybol erkeklerde ve bayanlarda Tıp Fakültesi, bayan basketbolda Fen-Edebiyat Fakültesi, erkekler basketbolda ise Ziraat Fakültesi şampiyon oldu. 20. Spor Şenliği, Adnan Menderes Stadı yan sahalarında oynanan futbol 3.’lük ve final futbol müsabakasının ardından yapılan kupa töreni ile son buldu. Finalde Aydın MYO ile Atça MYO arasında oynanan müsabakada Atça MYO futbolda şampiyon oldu. Turnuvada birinci olan Atça MYO takımına kupa ve madalyalarını ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan adına, 20. Spor Şenliği Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Reşat Kartal, ikinci olan Aydın MYO takımına kupa ve madalyalarını Aydın MYO Müdürü Prof. Dr. Talip Kabadayı ve üçüncü olan Nazilli İİBF takımına kupa ve madalyalarını SKS Spor Şube Müdürü Orhan Çınar verdi.