Aydın’da AK Parti 7 Haziran genel seçimleri öncesi adeta seferberlik ilan etti. Ak Parti Aydın’da kapı kapı dolaşıp 7 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor. Dün gece Mesudiye Mahallesi’nde ev ziyaretleri yapan AK Partili Belediye Meclis Üyesi Özcan Petekkaya 7 Haziran seçimlerinin Yeni Türkiye için hayati önem taşıdığını anlattı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun direktifleri ve Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’in talimatı ile Ak Parti Efeler Belediye Meclis Üyesi Özcan Petekkaya öncülüğünde partililer Mesudiye Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. 7 Haziran genel seçimlerinin hayati önem taşıdığını belirten AK Parti Efeler Belediye Meclis Üyesi Özcan Petekkaya, “7 Haziran seçimi, seçimlerin merkezidir. Devletlerin tarihlerinde birçok seçimler ve önemli günler olur ama 7 Haziran, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir dönüm noktasıdır. Bu seçime kadar çok seçimler kazandık ancak bu seçim, bütün o seçimlerin üzerindedir. Bu seçimin sonuçlarına göre; Ya özgür, refah seviyesini yükseltmiş, bölgesinde etkin, kendine güvenen ve tarihteki önemli rollerini tekrar üstlenen bir ülke olacağız veya yine bu seçimin sonuçlarına bağlı olarak diğer ülkelerin güdümünde, yokluğun ve yoksulluğun baş sorun olduğu, güvensiz ve iddiasız bir ülke olacağız. Milletimizin bu hassasiyetleri gözeten, sağduyulu bir tavırla bu seçimde de doğru tercihlerde bulunacağından kuşkum yok” dedi.
Türkiye’nin şu anda kabuk değiştirdiğini, dolayısıyla yeni Türkiye adı altında hakikaten yeni bir Türkiye inşa edileceğini ifade eden Özcan Petekkaya, ziyarette yaptığı konuşmada “Darbe anayasasını değiştirmek, Yeni Türkiye’nin inşasını sağlamak ve başkanlık sisteminin tesis edilebilmesi maksadıyla bu seçimde 400 milletvekili çıkarmamız gerekiyor. Bunun için önümüzdeki milletvekilliği seçimi hem ülkemiz hem de Aydınımız için çok önemlidir. Güçlü Türkiye’nin oluşması için yeni bir anayasaya ve güçlü bir iktidara ihtiyaç vardır. Seçimin Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.