Nazilli Kültür Sanat ve Geliştirme Derneği, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.
Nazilli Kültür Sanat ve Geliştirme Derneği Başkanı Ahsen İnanç, Başkan Yardımcısı Necdet Konuklar ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gürbüz’den Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek, dernek hakkında bilgilendirdi. Derneğin Nazilli’de yaptığı faaliyet ve çalışmalar anlatan Dernek Başkanı Ahsen İnanç, Dernek tarafından yapımı devam eden Altın Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı olarak Kültür Merkezi’nin aşağısı Şirinevler Mahallesi 863 Sokakta inşaatı devam eden, 6 derslikli anaokulunun kaba inşaatının bitirildiğini ve diğer çalışmaların halen devam etmekte olduğunu belirten Ahsen İnanç; “6 derslikli Anaokulumuzda İdari Bölümler, çok amaçlı gösteri salonu, oyun odalarının yanı sıra bin metre doğal oyun bahçesi yer alacak. Nazilli Belediyesinden okulumuzun inşaatı tamamlanmasından sonra çevre düzenlenmesi konusunda yardım ve destek istiyoruz. Nazilli Belediyesi bize bu konuda yardımcı olursa çok memnun alacağız” dedi.
Başkan Alıcık Nazilli Kültür ve Geliştirme Derneğinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Nazilli Kültür Sanat ve Geliştirme Derneği’nin çalışmalarından ve faaliyetlerinden dolayı kutladı. Derneğin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Alıcık Nazilli Belediyesi olarak her zaman eğitime ve eğitim kurumlarına destek olduklarını belirtti. Alıcık, Nazilli Kültür Sanat ve Geliştirme Derneği tarafından yaptırılan Şirinevler Mahallesi 863 sokaktaki anaokulunun gerekli çevre düzenleme çalışmalarına Nazilli Belediyesi araç ve gereçleri ile katkı ve destek sağlayacaklarını söyledi.