Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim’in en büyük iki problemi olan yol ve temizlik sorununu çözüme kavuşturacaklarını belirtti.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Belediyesinin yol sorunun çözümü noktasında parke, kaldırım ve bordür döşeme çalışmalarını ara vermeden sürdürdüğünü belirterek “Çamlık Mahallesinde bir çok sokakta döşeme çalışmalar tamamlandı ve devam eden yerler var. Ayrıca Büyükşehir Belediyesine ait 3 cadde var; buralarda da çalışmalar yapılacak. Bunun dışında Hisar Mahallesi, Yeni Mahallede yaz dönemi girilmeden önce Büyükşehir belediyesi ve Didim belediyesi olarak satı kaplama ve rotbiskle kaplama yapacağız” dedi.
Didim’de yol ve temizlik çalışmalarının başlıca iki sorun olduğunu kaydeden Atabay “Temizlik İşlerini özelleştireceğiz. Bu yıl yetiştiremedik ama gelecek yıl bunu planlamasını yapacağız. Türkiye’de birçok belde bu işi bu şekilde çözüyor. Bunun yapan çeşitli partilere ait belediyeler var. Bu yıl yetişmedi; gelecek yıl bunun ihalesini yapıp bu işi devredeceğiz. Alanımız genişledi; ihaleyi alan firmada gelecek yaz sezonu öncesinde İlçemizi tanımış olacaktır” dedi.
Başkan Atabay ayrıca Çamlık Mahallesindeki Çamlık alan içerisinde yer alan ve kuruyan ağaçların Söke Orman Şefliğinde tespitinin yapıldığını ve işaretlenen ağaçların rapor doğrultusunda kesileceğini de sözlerine ekledi.