Balıkesir Ticaret Borsası, akreditasyon çalışmaları ve iyi uygulamaları hakkında bilgi almak için Aydın Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
TOBB Akreditasyon Sistemine 2014 yılında 11.dönemde dahil olan Balıkesir Ticaret Borsası Meclis Üyesi, Akreditasyon İzleme Kurulu Üyesi ve Kalite ve Akreditasyon Yönetim Temsilcisi Ali Çatal, Genel Sekreter Vekili İsmail Elgün, Kalite ve Akreditasyon Yönetim Temsilcisi Sertaç Girgin, Laboratuvar Sorumlusu Berrin Uran ve Bilgi İşlem Sorumlusu Özgür Yıldız , Aydın Ticaret Borsası’na akreditasyon çalışmaları ve iyi uygulamaları hakkında bilgi almak üzere ziyarette bulundu. Balıkesir Ticaret Borsası heyetini, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Akreditasyon İzleme Kurulu üyeleri Cengiz Ülgen ve Erkan Aslan, TOBB Akreditasyon Kurulu Üyesi, Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri ve Kalite Yönetim Temsilcisi Çimen Mutlu ile Ar-Ge Kalite Sorumlusu Cansu Karabulut karşıladı.
Yapılan ziyarette Genel Sekreter Çimen Mutlu ve Ar-Ge Kalite Sorumlusu Cansu Karabulut tarafından, Aydın Ticaret Borsasının Akreditasyon Sistemi çalışmaları hakkında sunum yapılarak, sistem hakkında bilgi verildi.
Balıkesir Ticaret Borsası heyeti, verimli bir gün geçirdiklerini ve edindikleri bilgiler için, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı’ya teşekkürlerini ifade etti. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı “Akreditasyon Sistemi Oda ve Borsaların iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için fırsat oluşturmaktadır. Oda/Borsaların yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası platformlarda markalaşmasında öncü rol üstlenmektedir. Aydın Ticaret Borsamız 2010 yılında 6. dönemde TOBB Akreditasyon Kurulu tarafından Akreditasyon Standardı kriterlerini yerine getiren Borsa olarak belgelendirilmiştir. Her geçen gün kalite sistemimizde iyileştirmeler yapılarak, ulaştığımız başarıyı daha ileriye taşımaya gayret ediyoruz. Bilgi paylaşmak içindir, yapılan ziyaretlerden memnuniyet duymaktayız” diyerek, k TOBB Akreditasyon sistemine 2014 yılında dahil olan Balıkesir Ticaret Borsası’na hayırlı olması temennilerini sundu.