Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanlığı “Efeler Şahlanıyor, Bir Millet Uyanıyor” adlı program düzenledi.
Aydın Kent Meydanı’nda düzenlenen programa yaklaşık 30 bin vatandaş katıldı. Ünlü sanatçılar Mustafa Yıldızdoğan ve Ahmet Şafak’ın yanı sıra Aydınlı yerel sanatçılar Yıldırım Yıldızdoğan ve Ahmet Abalı’nın sahne aldığı konserde folklor ekibi de bir gösteri düzenledi. Coşkulu bir kalabalığın katıldığı programda bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı M. Mustafa Karaca, “Küresel güçlerin ve sermayenin milli kültür ve değerlerimize zarar vermektedir, değerlerimizi sıradanlaştırmakta ve önemsizleştirmektedir” dedi.
Popüler kültürün olumsuz etkilerine değinen Karaca, “Ülkü Ocakları olarak bu olumsuzluklara karşı mücadele etmekteyiz. Ülkü Ocakları, sosyal ve kültürel faaliyetlerle bu olumsuzlukları bertaraf etmeye çalışmaktadır, gençlerimizin milli şuur ve milli kimlikle yetişmesine yönelik etkinliklerde düzenlemektedir, öğrencilerimizin barınma ve beslenme ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların yanı sıra soydaşlarımıza da yönelik çeşitli yardımlarda bulunmaya çalışmaktadır. Gençlerimizin, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Bey’in emir ve talimatları doğrultusunda hareket etmelidir. Tahriklere provokasyonlara karşı dikkatli olmalıdır. Ülkücü Gençlik, çağı okuyan, yorumlayan ve çağın gereklerine göre kendisini yetiştiren, Lider Ülke Türkiye’yi kuracak donanıma sahip olmalıdır” diye konuştu.
Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı M. Mustafa Karaca, katılımcılara, emeği geçenlere ve destek verenlere teşekkür ederek sözlerine son verdi.