Aydın’da yapılan Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Grup Müsabakaları, minik yeteneklerin kıyasıya rekabetine sahne oldu.
2014 - 2015 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Grup Müsabakaları, 07 - 09 Nisan 2015 tarihlerinde Aydın’ın Kuşadası İlçesindeki Karaova Tesislerinde yapıldı. Müsabakalara Aydın, Denizli, Afyon, Antalya, Burdur, Balıkesir, İzmir, Isparta, Uşak, İstanbul, Muğla ve Manisa illerinden gelen toplam 12 okul takımı ve 144 sporcu katıldı. Müsabakalara Aydın’ı temsilen Mustafa Kiriş Ortaokulu katıldı.
Müsabakalar 3 grupta ve her bir grup 4 takımdan oluştu. Gruplarında 1’inci olan takımlar yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. A Grubunda mücadele eden Mustafa Kiriş Ortaokulu grubundan 1’inci olarak çıkarak yarı finale katılmaya hak kazandı. Ayrıca B Grubunda İzmir 9 Eylül Ortaokulu, C Grubunda da Muğla Fethiye Merkez Atatürk Ortaokulu gruplarından 1’inci çıkarak yarı finale katılmaya hak kazandı.
Müsabakalara katılan tüm takımların sporcularına Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından katılım belgesi, gruplarından çıkmayı başaran takımlara madalya ve başarı belgesi takdim edildi.