Aydın Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen tören ile Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü kutlandı.
Aydın Emniyet Müdürlüğü A Hizmet binası önünde düzenlenen tören Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ın yanı sıra emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, polisler ve öğrenciler katıldı..
Hizmet Binası bahçesindeki Atatürk abidesine çelenk konulmasıyla başlayan törede şehit polisler için saygı duruşu düzenlendi ve İstiklal Marşı okundu. Ardından kürsüye gelen il Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, bütün polislerin günlerini kutladı. Halkın can ve mal güvenliği için Türk polis teşkilatının 170 yıldır aynı heyecan ile görev başında olduğunu dikkat çeken Taşdan, halkın huzurunun polisin gururu olduğunu kaydetti.
Törende Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ilkokul ve orta okul öğrencileri arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edildi. Aydın Valiliği tarafından belirlenen ayın başarılı polisler, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan tarafından çeyrek altın ile ödüllendirilirken, polisler arasında düzenlenen masa tenisi turnasında dereceye giren memurlar kupalarını Adnan Taşdan’ın elinden aldılar.