Aydın’ı Okullar Arası Küçükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda temsil eden 9 sporcudan 4’ü madalya ile döndü.
Türkiye Judo Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Okullar Arası Küçükler Türkiye Judo Şampiyonası Denizli ilinde gerçekleştirildi. Aydın’ı temsilen şampiyonaya 9 sporcu katıldı. Bu sporculardan 4’ü başarılı derecelerle Aydın’ı en iyi şekilde temsil etti.
Aydınlı sporculardan Simge Pınar 44 Kg. Bayanlar Türkiye 1’incisi, Sena Yıldırım 32 Kg. Bayanlar Türkiye 2’ncisi, Kürşat Taha Vapur 50 Kg. Erkekler Türkiye 2’ncisi ve Hatice Vandemir de 48 Kg. Bayanlar Türkiye 3’üncüsü oldu. Başarılı sporcular, Judo İl Temsilcisi Sefer Bakış ve Judo Antrenörü Ahmet Güneş ile birlikte Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.
İl Müdürü Zeynel Akın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimizi Okullar Arası Küçükler Türkiye Judo Şampiyonasında en iyi şekilde temsil ettiniz. Öncelikle bundan dolayı büyük bir gurur duyuyorum. Elbette daha başarılı dereceler elde edeceğiz. Bunlar zamanla disiplinli ve azimli çalışmayla elde edilecektir. Daha öncede söylediğim gibi Sefer Balış’ın il temsilciliği görevini üstlenmesinden dolayı Judo Branşı büyük başarılara imza atmıştır ve atmaya da devam edecektir.
Şampiyonaya katılan tüm sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyorum. Derece elde eden sporcularımızı da ayrıca tebrik ediyorum. Sporcularımızın öncelikle eğitim hayatlarında ve spor hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Judo İl Temsilcisi Sefer Bakış da, şampiyona ile ilgili İl Müdürü Zeynel Akın’a bilgiler verdi. Bakış, “Sporcularımızın şampiyonada göstermiş olduğu başarılar bizleri çok sevindirdi. Tabi ki İl Müdürümüz Zeynel Akın’ın destekleriyle bu başarıları elde etmekteyiz. Judo branşına büyük destekleri bulunmaktadır. İl Müdürümüze her türlü vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
İl Müdürü Zeynel Akın, Okullar Arası Küçükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Aydın’ı en iyi şekilde temsil eden sporculara hediye takdim etti.