Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Küçük Bayan Voleybol Takımı, Türkiye final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
22 - 24 Nisan 2015 tarihlerinde Bodrum’da yapılan grup müsabakalarında 2’nci olarak gruptan çıkan Aydın Bayan Voleybol Takımı, ardından 29 - 31 Mayıs 2015 tarihlerinde Isparta’da yapılan yarı final müsabakalarında 1’inci olarak gruptan çıkarak 14 - 19 Haziran 2015 tarihlerinde Isparta’da yapılacak olan final müsabakalarına adını yazdırdı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Bedir Toptaş, voleybol antrenörü Emin Sakman ve Küçük Bayan Voleybol Takımı sporcuları Hande Salış, İrem Saraçoğlu, Aleyna Elif Köse, Deren Filek, Zuhal Özer, Sude İklil Deneri, Kayra Sezer, Yapmur Tuç, Pınar Karahan, Selinay Karabulut, Melehat Demirel, Nurefşan Köse, Begüm Mumcuoğlu ve Ceren Kıranmezar Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.
Bayan voleybolcuları tebrik eden İl Müdürü Zeynel Akın, “Türkiye genelinde en iyi 16 takımın içerisinde bulunmak bizim için gurur verici bir tablodur. İki gruptan da iyi derecelerle çıkarak finale adımızı yazdırdık. Başta sporcularımıza, antrenörümüze ve kulübümüze çok teşekkür ediyorum. Ben eminim ki Isparta’da yapılacak olan finallerde de ilimize en iyi derecelerle temsil edeceksiniz.
Aydın ili olarak voleybol branşına yoğun bir ilgi duyulmaktadır. Hem il spor merkezlerinde hem de yaz spor okullarında neredeyse en fazla sporcuya sahip olan branşımızdır. Gençlerimizin voleybol faaliyetlerini gerçekleştirmeleri için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Salon desteği, malzeme desteği ve maddi manevi desteklerimizi hiçbir zaman eksik etmedik. Ayrıca il dışında gerçekleşen müsabakalarda otobüs desteğini de vermekteyiz. Ben tekrar emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. İnşallah final müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Bedir Toptaş da, “İl Müdürümüze vermiş olduğu tüm desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Antrenörümüz Emin Sakman’ı ve sporcularımızı tebrik ediyorum, final müsabakalarında da başarılar diliyorum” dedi.
Voleybol Antrenörü Emin Sakman ise, şöyle konuştu: “Amacımız öncelikle 16 takımın bulunduğu final müsabakalarında 8’e kalmak, ardında en iyi 4 takıma kalmak ve ardından da şampiyonluğu elde etmek. Sporcularıma çok inanıyorum ve güveniyorum. Bugüne kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü olarak birçok başarıya imza attık. İnşallah final müsabakalarında da başarılı bir derece elde edeceğiz. İl Müdürümüz Zeynel Akın ve Kulüp Başkanımız Bedir Toptaş’ın destekleriyle finale kadar yükseldik. Voleybol branşına vermiş oldukları tüm desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum”