Türkiye Veteranlar Judo Şampiyonası’nda Aydın’ı temsil eden Nuri Sevinç, şampiyonluğa ulaştı.
Türkiye Judo Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Veteranlar Judo Şampiyonası Ankara’da yapıldı. Aydın’ı temsilen şampiyonaya katılan Nuri Sevinç, +100 kategorisinde Türkiye 1’incisi oldu. Koçarlı ilçesinde judo antrenörlüğü yapan ve 75 lisanslı sporcuyu çalıştıran Nuri Sevinç, Judo İl Temsilcisi Sefer Bakış ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.
Başarılı sporcuyu kutlayan İl Müdürü Zeynel Akın, “Judo antrenörü ve sporcumuz Nuri Sevinç’in almış olduğu şampiyonluk bizleri gururlandırdı. Hem antrenörlük yapmak hem de sporculuğa devam etmek büyük bir fedakarlıktır. Kendisi tebrik ediyorum. Sporun yaşı olmadığını daha önce de belirtmiştim. Kurumumuzda hem antrenörlük yapan hem de spor hayatına devam eden personellerimiz bulunmaktadır. Ayrıca Judo İl Temsilcimiz Sefer Bakış’a da teşekkür ediyorum. Kendisinin Judo İl Temsilciği görevine gelmesinden sonra Judo Branşı daha fazla başarılara imza atmaya başladı. Gün geçtikçe de daha çok başarılar elde etmeye devam edilecektir” dedi.
İl Temsilcisi Sefer Bakış da, İl Müdürü Zeynel Akın’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Akın, başarılı sporcu Nuri Sevinç’e başarılarından dolayı hediye takdim etti.