Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 hafta sonu evinde ağırlayacağı ve sezonun son maçını oynayacağı Körfez İskenderun maçının hazırlıklarına başladı.
Aydınspor 1923 hafta sonu deplasmanda Pendikspor karşısındaki galibiyetinden sonra aldığı iki günlük iznin ardından Körfez İskenderun mesaisine başladı. Yörük Ali Efe tesislerinde yapılan antrenmanda Pendikspor maçında sakatlanan Uğur yer almazken, siyah beyazlı ekip düz koşuyla başladığı antrenmanda top kapma, yarım sahada çift kale maç ve son bölümde de şut çalışması yaptı. Antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken siyah beyazlı ekip ligde herhangi bir iddiası bulunmaması nedeniyle rahat bir antrenman gerçekleştirdi. Teknik direktör Murat Yoldaş takımını antrenman anlamında son maç öncesi fazla sıkmaması gözlerden kaçmazken, Aydınspor 1923’te son maç öncesi cezalı oyuncu bulunmuyor. Ligi Aydınspor 1923’e yakışır bir şekilde bitirmenin hesaplarını yapan siyah beyazlı ekip sezonu üç puan alarak kapatmayı hedefliyor.
SON MAÇ SESSİZ
Hafta sonu evinde sezonun son maçına çıkacak olan Aydınspor 1923 12. adamı taraftarından yoksun çıkacak. Karagümrük maçında kötü tezahürat ve sahaya yabancı madde atmadan dolayı ceza sınırı aşan siyah beyazlı ekip Körfez İskenderun maçında sessiz bir maç oynayacak. Bu durumla birlikte ligi sessiz bir şekilde bitirecek olan Efe’ler, son maçını da kazanmanın hesaplarını yapıyor.
KALECİ AHMET ORTA SAHA OYUNCULARINA TAŞ ÇIKARTTI
Kaleci Ahmet Altın yarım sahada yapılan çift kale maçta kaleye geçmek yerine oyun içinde adeta orta saha oyuncularının oynadığı mevkide oynadı. Yaptığı güzel hareketlerle ve attığı gollerle teknik patron Murat Yoldaş’tan alkış alan Ahmet, orta saha oyuncularına da taş çıkarttı. Maç içinde takımının kazandığı bir penaltıyı da kullanarak gole çeviren Ahmet Altın kaleci Timur’u ve topu ters köşelere gönderdi.