Aydınspor 1923’te sezonun tamamlanmasının ardından yönetimde yaşanan belirsizlik sürerken kadrodaki oyuncuların büyük çoğunluğunun sözleşmeleri de sona eriyor. 26 kişilik kadrodaki oyuncuların 14’nün sözleşmeleri 31 Mayıs itibari ile sona ererken, kiralık 5 oyuncu gitti. Kadro da sözleşmesi devam eden ise 7 isim kaldı.
Aydınspor 1923 sezon aşında koyduğu play-off hedefine yakalayamazken, sezonun tamamlanmadan baş gösteren yönetim sorunu ise sezon tamamlanmasına rağmen halen çözülemedi. Kongrede başkan adayı çıkmaması üzerine bir ay içinde yeniden kongre yapılması kararlaştırılırken, bu sefer kadrodaki oyuncuların çoğunluğunun sözleşmelerinin bitmesi yeni bir kriz olarak siyah beyazlı camianın önüne çıkıyor. 31 Mayıs itibari ile kadrodaki 14 oyuncunun sözleşmesi bitiyor. Sözleşmesi bitecek olan oyunculardan Uğur Arslan Kuru Altınordu ile anlaşırken, sözleşmesi bitecek birçok oyuncuya da çok sayıda talip var.
GÖRÜŞME YAPILMADI
2014-2015 sezonunda kiralık olarak siyah beyazlı formayı terleten Ozan Sol, Onur Kolay, Mertan Caner Öztürk, Hasan Kaşıkara, Fatih Çakır kulüplerine döndü. Kadroda sözleşmesi devam eden Ahmet Yapıcı, Bayram Çetin, Gürcan Gözüm, Serkan Özdemir, Mertcan Demirer, Mehmet Murat Uçar ve Muhammet Şentürk kaldı. Sözleşmesi bitecek olan oyuncularla kulübün şuana kadar resmi bir görüşme yapmadığı öğrenilirken, görüşmelerin yönetim kurulu sorunun çözülmesinin ardından yapılacağı öğrenildi.
SÖZLEŞMESİ BİTECEK OLANLAR
Ahmet Altın, Aytek Aşıkoğlu, Berkay Günay, Engin Tuna, Erdi Bakırcı, Hasan Erbey, Mustafa Şen, Onur Dinç, Ramazan Karaca, Sezer Sezgin, Şamil Ünal, Umut Kekilli, Mehmet Al, Uğur Arslan Kuru