Aydın Ticaret Odası (AYTO), “AYTO Uçuruyor” projesi kapsamında üyelerini sektörel fuarlara ziyaret ettirmeye devam ediyor.

Petroleum Istanbul 12.Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman ve Teknoloji Fuarı’nda stand açarak fuara katılan OKT Trailer’i AYTO üyeleri ziyaret etti. AYTO adına ziyarette konuşan AYTO Meclis Üyesi İmran Mutlu Yüksel, “Uluslar arası bir ihtisas fuarında Aydın’ın marka olmuş firmalarından biri olan Odamıza kayıtlı OKT Trailer’i burada görmek bizi çok mutlu etti. Bizim temennimiz Aydın’da marka olan firmalarımızın sayısının artması, ulusal ve uluslar arası pazarlarda yer alması ve dolayısıyla Aydın ekonomisine olan katkısının artması ve Aydın ekonomisinin uçması, bu anlamda OKT Trailer’ı tebrik ediyorum ve fuarın firmamız için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Her hafta en az 1 fuar ziyaret ediliyor

YTO Meclis Üyesi İlyas Kılıç ise “AYTO Uçuruyor Projesi kapsamında üyelerimizin sektörlerindeki fuarları ziyaretine azami önem veriyor, üyelerimizin sektörlerindeki gelişmeleri yakından takip etmeleri AYTO için çok önemli” dedi.