Aydın Ticaret Odası (AYTO) ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) işbirliğinde yürütülen “AYTO Üyeleri Elektronik Ticaret ile Tanışıyor” projesi kapsamında ‘Elektronik Ticaret, Pazar Araştırmaları, Müşteri Bulma Teknikleri ve Uygulamaları’ konulu 2 günlük ücretsiz ve sertifikalı eğitim düzenlendi.
AYTO Üyelerinin hem iç hem dış ticarette sanal ortamda görünürlülüğünün arttırılması, gerçekleştirilebilecek farklı uygulamalar, farklı coğrafyalardan rakiplerin internet faaliyetlerinin araştırılması, ithalat ve ihracat işlemleri yurtdışından tedarikçi ve alıcılara nasıl ulaşılacağı, internetten firmaların reklam, tanıtım ve gelir aracı olarak nasıl faydalanacakları konularında yetkinliklerinin arttırılması amacı ile düzenlenen eğitime İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nden (EKOSEM) Murat Odacı konuşmacı olarak katıldı.
Elektronik Ticaret A’dan Z’ye anlatıldı.

EĞİTİME 54 KİŞİ KATILDI
Seminer de bir konuşma yapan AYTO Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel, eğitimin amacına ulaşmasını temenni ederek ulusal ve uluslararası pazarda Aydınlı markaların artmasını diledi. AYTO Üyelerinden 54 kişinin katıldığı seminere katılımcılar dizüstü bilgisayarları uygulamalara aktif olarak katılarak Elektronik Ticaret hakkında bilgi aldılar.