Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ankara’da vefat eden avukat akrabası için Aydın’da düzenlenen cenaze törenine katıldı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Ankara Barosuna kayıtlı avukat olan halasının oğlu Önder Kırdök (46), dün kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye kaldırıldı. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kırdök’ün cenazesi memleketi Aydın’a gönderildi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin halasının oğlu Önder Kırdök ile trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Yurt Gazetesi Aydın muhabiri Tevfik Akbaş’ın eşi Hürüzan Akbaş (65) için bugün Efeler merkez Beycami’de cenaze töreni düzenlendi. Törene Bakan Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci’nin yanı sıra Vali Erol Ayyıldız, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, MHP Aydın Milletvekili Adayı Fevzi Köse, Akbaş ve Kırdök ailelerinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
İkindi namazına mteakip Önder Kırdök ve Hürüzan Akbaş için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Kırdök ve Akbaş’ın cenazeleri Kemer Mezarlığı’nda son yolculuklarına uğurlandı. Akrabasının cenazesi için Aydın’a gelen Bakan Zeybekci, cenaze törenin ardından karayoluyla Denizli’ye hareket etti.