Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Lütfi Selek Kültür Merkezinde sergilenen Kağıt Rölyef (Üç Boyulu Şekillendirme) Sergisinin açılışına katıldı.
Nazilli Belediyesi ve Nazilli Halk Eğitim Merkezi tarafından imzalanan iş birliği protokolü sonrası Nazilli Belediyesi Lütfi Selek Kültür Merkezi’de hayata geçen kurslardan biri olan Kağıt Rölyef Kursu çalışmalarını sergiledi. 9 Şubat 2015 tarihinde Usta öğretici Canan Balibaşa yönetiminde çeşitli yaş gruplarından 20 kursiyerin katılımıyla Nazilli Belediyesi Lütfi Selek Kültür Merkezi’nde eğitimlerine başlayan Kağıt Rölyef Kursu kursiyerleri kursun başlamasından bu zaman kadar gerçekleştirmiş oldukları el emeği ürünleri Lütfi Selek Kültür Merkezi Sergi Salonunda sergilediler. Sergi açılışına katılan Belediye Başkanı Haluk Alıcık kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği kâğıt rölyef eserlerini tek tek inceleyerek Usta Öğretici Canan Balibasa ve kursiyerlerden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Kurs Öğreticisi Canan Balibaşa Rölyefin klasik ve modern çizgiler taşıyan bir süsleme sanatı olduğunu belirterek “Kursiyerlerimizin uzun süre emek harcadıkları tabloları burada sergiliyoruz. Kursumuzun açılmasına destek veren ve bu serginin oluşmasında emekleri geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kursiyerlerin uzun çalışmalar sonrası ortaya çıkardıkları ürünleri çok beğendiğini ifade eden Başkan Alıcık, “Nazilli Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa çalışmalarımız sonucunda vatandaşımızın gelişimi için açılan kurslarımıza vatandaşımızın ilgi göstermesi ve kursların sonunda böyle güzel sonuçlar verdiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. Nazilli Belediyesi olarak Nazillide her yaş grubundan kişilerin eğitim alabilmesi için elimizde geldiğince çalıyoruz. Okullarımıza verdiğimiz desteğin yanı sıra yetişkin vatandaşlarımızın da eğitim çalışmaları ve boş zamanlarını değerlendirebilecekleri her konuda destek olmaya çalışıyoruz. Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde birçok kursumuz açıldı o kurslardan biri olan Kağıt Rölyef Kursu da bunlardan bir tanesi. Canan hocamı ve kursiyerlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.