CHP Didim İlçe Örgütü, üzerinden 1 yıl geçen yerel seçimlerin ardından 11 Nisan’da mazbatasını alarak görevine başlayan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın 1. Yılını pasta keserek kutladı.
Didim Belediyesinden gerçekleşen kutlamaya CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Didim Belediye Başkan yardımcıları Ercan Atasoy ve Salih Bankoğlu, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe yöneticileri hazır bulundu. Başkan Atabay kendisini kutlamaya gelen partilileri ve meclis üyelerini kapıda karşılarken, üzerinde CHP rozeti bulunan “Tek hedef iktidar” yazılı ve başarı dileğinin yer aldığı pasta Başkan Atabay tarafından söndürülerek kesildi.
CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş 1 yıl önce çok büyük mücadele ve çalışmanın ardından yerel seçimleri kazandıklarını belirterek “Geçen yıl bugünde Belediye Başkanımızın mazbatayı aldığı gün; 1 yıl geride kaldı. Başkanımız ve ekibi 1 yıl içerisinde Didim’e en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyorlar. Görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’da gerçekleştirilen etkinlik için teşekkür ederek Didim’e hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Pasta kesilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.