Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Bozdoğan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi, Yazıkent pazar yerini gezerek pazar esnafına hayırlı işler diledi, pazar alışverişi yaptı.
Bozdoğan ziyaret programında ilk olarak mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu muhtarların sorunlarını dinledi. Başkan Çerçioğlu mahalle muhtarlarının alkışları eşliğinde Bozdoğan’a geldi. Muhtarlarla tek tokalaşan Başkan Çerçioğlu’na mahalle muhtarları, hayata geçirdiği projeler ve başarılı hizmetleri nedeniyle tebrik edip desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Çerçioğlu, Aydın il genelinde olduğu gibi Bozdoğan’da hiçbir mahalle muhtarlarının sorunu kalmayacağını belirterek, “Biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşa hizmet odaklı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bizim önceliğimiz vatandaşımızı namerde muhtaç etmemek. Herkes şunu çok iyi bilsin; ben olduğum sürece kimse namerde muhtaç olmaz, kimse soğuktan üşümez, aç yatağa girmez. Her zaman fakir fukara garip guraba’nın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz” dedi.
Toplantının ardından Başkan Çerçioğlu, Yazıkent pazar yerine giderek pazar esnafıyla buluştu. Gittiği her yerde olduğu gibi Yazıkent’te de yediden yetmişe herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Çerçioğlu, pazar esnafıyla sohbet etti, vatandaşlarla birlikte kar helvası yedi.
Özellikle Bozdoğan’lı bayanların yoğun ilgisi ile ilerlemekte güçlük çeken Başkan Çerçioğlu, Pazar alışverişi de yaptı. Bozdoğan’a yaptığı yatırımlar nedeniyle Bozdoğanlı vatandaşların teşekkür ettiği Başkan Çerçioğlu, sevgi seli eşliğinde Bozdoğan’dan ayrıldı.