İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, yaşlıları ziyaret edip, onların hayırduasını aldı. Ziyaret ettiği yaşlıların elini öpüp çiçek veren Başkan Kale, “Göreve geldiğimiz günden bu yana sosyal hizmetlere büyük önem verdik. İlçemiz genelindeki vatandaşlarımızın, sorun, ihtiyaç ve taleplerini tespit eden sosyal hizmetler birimimiz vasıtasıyla vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya devam ediyoruz. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Bugünden sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.
“SABAH İSTEDİ AKŞAM KAVUŞTU”
İncirliova Sınırteke Mahallesi’nde ikamet eden Bihan Bağtur (75) ile Kurtuluş Mahallesi’nde ikamet eden Ayşe Bayram’ın yakınları (75), İncirliova Belediye Başkanlığı’na yaptıkları müracaat sonrasında yakınlarının acil tekerlekli sandalyeye ihtiyacı bulunduğunu dile getirmesi üzerine Başkan Kale’nin talimatıyla iki vatandaşın daha ihtiyacı görüldü. Vatandaşların evlerini bizzat kendisi ziyaret ederek tekerlekli sandalyeyi hediye eden Başkan Kale; “İmkanlarımız doğrultusunda her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.
30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında İncirliova Belediye Başkanlığı’na seçilen Gürşat Kale, görev süresi içerisinde 30 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye iki vatandaşa da yürüme barı hediye ettiklerini söyledi.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerine vurguda bulunan Başkan Kale; “Gönül ister ki derdi, sıkıntısı, ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımızın sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturabilmek. Ancak, belediye imkanlarımız ortadadır. Bizler imkanlarımız doğrultusunda maddi ve manevi anlamda vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.