Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu topluluğunu ziyaret ederek konser hazırlıklarını izledi.
THM Korosu Topluluğunun Nazilli Belediyesi Lütfi Selek Kültür Merkezindeki çalışmalarını izleyen Başkan Alıcık zaman zaman koronun söylediği Türkülere de eşlik etti. Koro çalışmalarına Başkan Alıcık’ın ikramı olan baklava molası verilince THM Korosu topluluğunun 2 ay sonra verecekleri yılın 2. ‘nci konseri hakkında koro şefi Şeniz Yener Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a bilgiler verdi. Yöremiz Türkülerinden derledikleri parçaları 23 Mayıs’ta yapacakları konsere kadar hazır hale getireceklerini belirten Şeniz Yener belirtilen tarihteki konsere Başkan Haluk Alıcık’ı davet etti.
Yöremize ait en güzel türkülerin koro tarafından 23 Mayıstaki konserde seslendirilecek olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Haluk Alıcık koro şef Şeniz Yener koristler ve saz ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Nazilli Belediyesi olarak koronun çalışmalarına ve belirtilen tarihteki konser için yapılacak olan tüm çalışmalara destek vereceklerini belirten Başkan Alıcık “Bu gün burada sizlerle müzik dolu dakikaları birlikte geçirdik. Hiçbir maddi çıkar gözetmeden burada güzel faaliyetlerin altına imza atıyorsunuz. Konser çalışmalarınızda ve hazırlıklarınızda her birinize başarılar ve kolaylıklar diliyorum. İnşallah nasip olursa da hazırladığınız bu güzel konsere katılarak yöremize ait türküleri sizlerden dinleyeceğim” dedi.