Mobilya ve dekorasyon sektörüne yeni bir bakış açısı getirmek amacıyla geçtiğimiz yıl yüzde 100 Türk Sermayesi ile kurulan By Solvo şimdi de kendi işini kurmak isteyenlere fırsat sunmaya başladı.
By Solvo, talep eden bir firma olmaktan çok talep karşılayan ve bunu da fırsat olarak yatırımcısına sunan bir anlayışla, sektör yatırımcısı ya da kendi işini kurmayı düşünen girişimcilere kapılarını açıyor. Gelişen teknoloji ve dünyanın küreselleşmesi ile bir yandan hayat kolaylaşırken iş kurmak ve kolaylaşan hayatla mücadelenin zorlaştığını belirten By Solvo Tasarım Ürünleri A.Ş. Genel Müdürü Şakir Tekin, firma olarak kendi işini kurmak isteyenlere de bir fırsat sunduklarını belirtti. Tekin konuyla ilgili açıklamasında “BySolvo, kendi işine sahip olmak isteyen girişimcilere, sıfır bedelle iş sahibi olma imkanı sunduğu üç farklı bayilik modeli geliştirdi. Katalog Bayiliği, Stant Bayiliği ve BySolvo Corner Bayiliği. Katolog bayisi olmak isteyen bir girişimci uygun kriter ve koşullara sahip ise herhangi bir yatırıma gerek kalmadan direkt bayi olabiliyor. Kendisine sunulan kataloğun yanında BySolvo kurumsal kimliğine dahil olmasının ardından sağlanan kartvizit, broşür, internet tabanlı program vs. gibi donanımla anında kendi işine başlayabiliyor. Stant Bayiliği mevcutta bir mağazası olan sektör yatırımcısı için geliştirilen bir model. Bu modelde de tam 5 tip bayilik imkanı sunuluyor. BySolvo ürünlerini kendi mağazasında satmak isteyen yatırımcılardan 5 m2 ile 20 m2 arasında bir alan isteniyor. Girişimciler isim hakkı vermeden kendisine sağlanan reklam-pazarlama imkanları için para ödemiyor. “Sıfır” yatırım ile stant, vitrin görselleri ve tabela bedeli ödemeden bayimiz oluyor. Ürün alımı için ödenmek üzere 3 bin TL gibi bir sermaye yeterli oluyor” dedi.
BySolvo Corner bayilik modelinde hali hazırda işletme sahiplerine yönelik düzenlenmiş bir model olup franchise bedeli şartı yer aldığını belirten By Solvo Tasarım Ürünleri A.Ş. Genel Müdürü Şakir Tekin “BySolvo geliştirdiği bayilik modelleri ile güçlü franchisör kimliği ile yatırımcısına ürünler hariç hiçbir masraf yaptırmadan iş olanağı sunuyor” diyerek isteyenlerin bu fırsatı değerlendirmesini tavsiye etti.