Aydın’ın Efeler ilçesinde ana cadde üzerine bırakılan bayan çantası korku ve paniğe neden oldu. Polis tarafından incelenen çanta boş çıktı.
Olay, akşam saatlerinde Efeler ilçesi Efeler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin yanı sıra işyerlerinin de yoğun olarak bulunduğu Atatürk Bulvarı üzerindeki bir greyfurt ağacının dibindeki bayan çantasını fark eden vatandaşlar, büyük bir korku ve panik yaşadı. Yoldan geçen vatandaşların şüpheli çanta ihbarı yapması üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bayan çantasının bulunduğu kaldırımın çevresini güvenlik çemberine alan polis ekipleri, yolu araç ve yaya trafiğine kapattı.
Güvenlik önlemleri altında bomba imha uzamanı tarafından incelenen bayan çantasının boş olduğu anlaşılınca çevredekiler rahat bir nefes aldı. Boş çantanın eskimiş olması nedeniyle ağacın dibine atılmış olabileceği belirtildi. Kısa süreli paniğe yol açan çantanın uzaklaştırılmasının ardından bölgede hayat yeniden normale döndü.